Roland S760

HxC Floppy Emulator Roland Samplers/Keyboards support
Post Reply
mrdazobee
Posts: 11
Joined: Tue Jun 12, 2012 12:02 pm

Roland S760

Post by mrdazobee » Fri Mar 22, 2013 8:22 pm

Hi can anyone confirm the HxC is working with the s760?

Jeff
Site Admin
Posts: 6975
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Roland S760

Post by Jeff » Sun Mar 24, 2013 8:04 pm

mrdazobee wrote:Hi can anyone confirm the HxC is working with the s760?
Should not be a problem :wink:

reboot
Posts: 10
Joined: Fri Jan 28, 2011 7:17 pm

Re: Roland S760

Post by reboot » Wed Apr 10, 2013 6:36 pm

hello Jeff

if you have the os file , would you mind share it .

thank you , reboot.hotmail.com

Jeff
Site Admin
Posts: 6975
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Roland S760

Post by Jeff » Wed Apr 10, 2013 9:43 pm

reboot wrote:hello Jeff

if you have the os file , would you mind share it .

thank you , reboot.hotmail.com
Do you have the disk ?

reboot
Posts: 10
Joined: Fri Jan 28, 2011 7:17 pm

Re: Roland S760

Post by reboot » Fri Apr 12, 2013 2:37 pm

hello Jeff,

no i don't have it .

Jeff
Site Admin
Posts: 6975
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Roland S760

Post by Jeff » Sat Apr 13, 2013 8:57 am

reboot wrote:hello Jeff,

no i don't have it .
The image seems to be available on the net (on some yahoo users group.)

reboot
Posts: 10
Joined: Fri Jan 28, 2011 7:17 pm

Re: Roland S760

Post by reboot » Sat Apr 13, 2013 11:41 am

hello Jeff ,

the program i found ..http://myweb.tiscali.co.uk/clouzeau/s760/

but is self extractive , my pc doesn't have a floppy so i used the sd floppy emulator and it was done ! :lol:

sorry but i didn't thought about that solution ,

reboot

mamonu
Posts: 1
Joined: Wed Jun 25, 2014 12:43 am

Re: Roland S760

Post by mamonu » Sat Jun 28, 2014 12:57 pm

Greets everyone. I have a S760....
which drive do i need to choose for it from lotharek, or elsewhere?
A slim type?

there are at least 4 types so im a bit confused. It needs to be a "shugart" floppy thats all i know....

thanks for your help in adavance

mamonu

Jeff
Site Admin
Posts: 6975
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Roland S760

Post by Jeff » Sun Jun 29, 2014 10:21 am

mamonu wrote:Greets everyone. I have a S760....
which drive do i need to choose for it from lotharek, or elsewhere?
A slim type?

there are at least 4 types so im a bit confused. It needs to be a "shugart" floppy thats all i know....

thanks for your help in adavance

mamonu
All models are ok.

But S750/S760/S770 need 2 extra pull up resistor on the emulator.
If you think that that you will not able to do this small modification yourself, think to ask the modification to Lotharek.
Add me in copy of the email.

Modification instructions:
http://torlus.com/floppy/forum/viewtopi ... =29&t=1172

Post Reply