akai s3000 + gotek user?

Post Reply
ssanoo
Posts: 6
Joined: Thu Mar 02, 2017 4:33 pm

akai s3000 + gotek user?

Post by ssanoo » Thu Apr 25, 2019 9:57 am

not a s3000xl / cd3000 etc.

just s3000 user here?

i tried to s1000 and s3000xl disk image but

it doesn't work.

so please let me know if you are s3000 user.

thanks!

Jeff
Site Admin
Posts: 6303
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: akai s3000 + gotek user?

Post by Jeff » Thu Apr 25, 2019 3:36 pm

ssanoo wrote:
Thu Apr 25, 2019 9:57 am
not a s3000xl / cd3000 etc.

just s3000 user here?

i tried to s1000 and s3000xl disk image but

it doesn't work.

so please let me know if you are s3000 user.

thanks!
Some succeed to use S2000 images:
search.php?keywords=S3000

Which error do you get ?

ssanoo
Posts: 6
Joined: Thu Mar 02, 2017 4:33 pm

Re: akai s3000 + gotek user?

Post by ssanoo » Thu Apr 25, 2019 5:15 pm

i update firmware(jeff sent me newest version)

and i tried several disk images.

s1000/1100 images, s3000xl, s2000

i couldn't format the disk image, save files in disk image, delete files in disk image.

i just can load files from s1000 disk images.

s3000xl and s2000 images makes my s3000 shutting down.
(buttons are not functioning)

nothing i can do. just load and can see what sound files in each disk image.

need help s3000 users!

Post Reply