Akai s1000 Image to HFE ???

HxC Floppy Emulator Akai Keyboards/Samplers support
Post Reply
peppy
Posts: 5
Joined: Tue Mar 01, 2016 10:33 pm

Akai s1000 Image to HFE ???

Post by peppy » Sun May 22, 2016 10:44 pm

Hello,

I just tried for my Akai s1000 the Akai Image with HXC Floppy Emulator software to convert to HFE.
The software does not recognize Akai S (Voice) and no P (program) Image why this does not work with me.
Can someone help ?

Thanks in advance !

peppy
Posts: 5
Joined: Tue Mar 01, 2016 10:33 pm

Re: Akai s1000 Image to HFE ???

Post by peppy » Wed May 25, 2016 9:58 am

Hello,
there is no help here? For my FZ1 Casio just works because I can load FZF (Full Dump) Images and this simply as FZF.hfe memory.
The HXC software but does not recognize Akai s1000 P (Program) Images!
Do I have to somehow work with Raw here? Can someone explain to me away?

Jeff
Site Admin
Posts: 5719
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Akai s1000 Image to HFE ???

Post by Jeff » Mon May 30, 2016 7:56 am

What is these images ? Where can i found them ?

Post Reply