Shugart SA851

markus
Posts: 9
Joined: Thu Dec 13, 2012 3:50 pm

Re: Shugart SA851

Post by markus » Mon Feb 25, 2013 11:19 pm

hi Jeff

today I tried the new images and I was able to read them without any problems! But it still does not work if I try to write back on the emulator (rev. F). I tried several pin configurations on my 50-to 34 Pin Shugart converter but the problem seems to be somewhere else.

Do you have any idea what else I could try?

regards
Markus

Jeff
Site Admin
Posts: 7020
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Shugart SA851

Post by Jeff » Tue Feb 26, 2013 1:50 am

markus wrote:hi Jeff

today I tried the new images and I was able to read them without any problems! But it still does not work if I try to write back on the emulator (rev. F). I tried several pin configurations on my 50-to 34 Pin Shugart converter but the problem seems to be somewhere else.

Do you have any idea what else I could try?

regards
Markus
If i understand well your are able to read the image from the emulator, but not write on it ?
If yes this is normal, i need to provide you an new firmware with the MEMBRAIN write support.
I will try to provide you this this week.

(which error message did you got ?)

markus
Posts: 9
Joined: Thu Dec 13, 2012 3:50 pm

Re: Shugart SA851

Post by markus » Wed Feb 27, 2013 9:26 am

If i understand well your are able to read the image from the emulator, but not write on it ?
Yes, correct. The error message was something like "Error on write"

Post Reply