Questions about installation.

HxC Floppy Emulator E-mu Emax support
Post Reply
kal El 9311
Posts: 6
Joined: Wed Jan 01, 2014 6:40 pm

Questions about installation.

Post by kal El 9311 » Wed Jan 01, 2014 9:35 pm

Let me start by saying I love your product. I have successfully installed a HxC in my SP1200 and it is working perfectly. I also have an Emax I would like to do the same with. My question is: What are the jumper settings? Are they the same as the SP1200? There was a video guide on YouTube for the SP1200 installation. Is there one for the Emax? Thank you in advance.

kal El 9311
Posts: 6
Joined: Wed Jan 01, 2014 6:40 pm

Re: Questions about installation.

Post by kal El 9311 » Wed Jan 01, 2014 11:51 pm

I installed emulator. I unzipped emax Quick install directly on to SDCard. HxC reads card info, but Emax says "insert diskette". I do not own a computer with ad n internal floppy and cannot convert os disk. I feel I am not far off. Just need a little guidance.

Jeff
Site Admin
Posts: 5747
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Questions about installation.

Post by Jeff » Thu Jan 02, 2014 1:56 am

reconnect the floppy cable to the other way (colored wire to the other side...)

kal El 9311
Posts: 6
Joined: Wed Jan 01, 2014 6:40 pm

Re: Questions about installation.

Post by kal El 9311 » Fri Jan 03, 2014 2:36 am

Flipped cable. It now just says loading software and the preset definition and analog processing lights are lit. Once again, I just unzipped the quick install directly onto the SDCard. I will try a different brand of SDCard. The one that works with my SP1200 is not the same brand. If that doesn't work I will repost. Thanks again for your help.

kal El 9311
Posts: 6
Joined: Wed Jan 01, 2014 6:40 pm

Re: Questions about installation.

Post by kal El 9311 » Fri Jan 03, 2014 3:36 am

Different SDCard did not work. Same results. Any Suggestions?

Jeff
Site Admin
Posts: 5747
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: Questions about installation.

Post by Jeff » Fri Jan 03, 2014 9:45 am

Sorry No idea at all. I have no enough elements here.
You don't even told me which emulator you are using...
How i can help you without any pictures or any details ? :cry:

kal El 9311
Posts: 6
Joined: Wed Jan 01, 2014 6:40 pm

Re: Questions about installation.

Post by kal El 9311 » Sun Jan 05, 2014 2:05 am

Sorry. I ordered two rev f's.

kal El 9311
Posts: 6
Joined: Wed Jan 01, 2014 6:40 pm

Re: Questions about installation.

Post by kal El 9311 » Sun Jan 05, 2014 3:14 am

Jeff. I apologize. I flipped the cable again and everything loaded as promised. I must not have seated it properly the first time. I also reformatted the SDCard (the first time I just did a quick format). All is good. Thank you for attempting to help me.

Post Reply