Hardware humming on the GREY SP 1200 !

HxC Floppy Emulator E-mu SP1200 support
spmac
Posts: 9
Joined: Fri Mar 06, 2015 6:13 pm

Re: Hardware humming on the GREY SP 1200 !

Post by spmac » Tue Mar 10, 2015 5:56 pm

^^ sorry I have no pics at the moment.

No the bottom mounting holes are still not tapped.

Really anoyingly the three holes on either side are & fit the OG SP1200 mounting screws perfectly?

So I have to tap them out myself & need a M3 screw tap, right?

The other option i'm thinking of is Velcro hook & loop pads.

These should do the trick & it would be easy to remove if need be.

winsten
Posts: 20
Joined: Fri Mar 08, 2013 4:55 pm

Re: Hardware humming on the GREY SP 1200 !

Post by winsten » Tue Mar 10, 2015 7:14 pm

spmac wrote:^^ sorry I have no pics at the moment.

No the bottom mounting holes are still not tapped.

Really anoyingly the three holes on either side are & fit the OG SP1200 mounting screws perfectly?

So I have to tap them out myself & need a M3 screw tap, right?

The other option i'm thinking of is Velcro hook & loop pads.

These should do the trick & it would be easy to remove if need be.
its a damn shame

as he states here
http://torlus.com/floppy/forum/viewtopic.php?f=2&t=1542
lotharek wrote:Hi,

sd f dimensions are described here : http://lotharek.pl/zasoby/produkty/120/pliki/tacka.pdf

just few weeks ago, i have reduced the size to 101,3 (painted version) mm and added threats at fiting holes.

Please, contact me using CONTACT BUTTON http://lotharek.pl/contact.php - SUBJECT -- OTHER SUBJECT
when did you buy yours?

keep the thread updated with what ever happens as i wanna get this done soon.

but i want to simply screw the thing in and not worry about some diy stuff to get it fitted.

Thanks

spmac
Posts: 9
Joined: Fri Mar 06, 2015 6:13 pm

Re: Hardware humming on the GREY SP 1200 !

Post by spmac » Wed Mar 11, 2015 3:47 pm

I bought it direct last week, surprised holes on the bottom are still not threaded.

Post Reply