SP1200 with Gotek HxC

HxC Floppy Emulator E-mu SP1200 support
kerussm
Posts: 11
Joined: Thu Nov 09, 2017 10:13 pm

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by kerussm » Sat Nov 11, 2017 9:04 pm

PLEASURE MY MAN!

kerussm
Posts: 11
Joined: Thu Nov 09, 2017 10:13 pm

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by kerussm » Sun Nov 12, 2017 12:58 pm


SynthGeek
Posts: 13
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:03 pm

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by SynthGeek » Tue Nov 14, 2017 9:06 am

Nice work guys!

SynthGeek
Posts: 13
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:03 pm

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by SynthGeek » Sun Jul 15, 2018 5:07 am

kerussm wrote:
Sun Nov 12, 2017 12:58 pm
https://youtu.be/Gq-rfQq79Zc
Do you mind sharing your settings? I am still having issues loading the OS. I am using the HXCFEUSB_V3_1_23_1a.UPD, index mode and what I beleive to be a SP1200 disk image renamed to DSKA0000.HFE.

Jeff
Site Admin
Posts: 5719
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by Jeff » Sun Jul 15, 2018 9:30 am

SynthGeek wrote:
Sun Jul 15, 2018 5:07 am
kerussm wrote:
Sun Nov 12, 2017 12:58 pm
https://youtu.be/Gq-rfQq79Zc
Do you mind sharing your settings? I am still having issues loading the OS. I am using the HXCFEUSB_V3_1_23_1a.UPD, index mode and what I beleive to be a SP1200 disk image renamed to DSKA0000.HFE.
- Set the jumper to S0.

- Look at these points :
http://torlus.com/floppy/forum/viewtopi ... 486#p18293

- See "indexed mode":
http://torlus.com/floppy/forum/viewtopi ... 486#p16457

- And use the SP1200 images :
https://hxc2001.com/download/floppy_dri ... Images.zip

SynthGeek
Posts: 13
Joined: Mon Aug 28, 2017 10:03 pm

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by SynthGeek » Sun Jul 15, 2018 9:33 pm

Thanks Jeff!
Things seem to be working as designed aside from the format function. I get a Read/Verify Error on the Sp1200 Display, is there some write protection on the disk images that may be creating a conflict when formatting?

Jeff
Site Admin
Posts: 5719
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:12 am
Location: Paris
Contact:

Re: SP1200 with Gotek HxC

Post by Jeff » Mon Jul 16, 2018 9:55 am

SynthGeek wrote:
Sun Jul 15, 2018 9:33 pm
Thanks Jeff!
Things seem to be working as designed aside from the format function. I get a Read/Verify Error on the Sp1200 Display, is there some write protection on the disk images that may be creating a conflict when formatting?
It is possible that it still some quirks to fix with the sp1200 format support in the current firmware version.

Post Reply